Det er enkelt å handle i titanringer.no!

Les vår enkle 3-punkts guide:

  1. Velg ut en artikkel. Er det ringer, så angi størrelse hvis du vet hva som er riktig. Hvis du ikke vet riktig størrelse, så bestiller du ringene allikevel, og vi sender deg et gratis ringmål i posten. Du mailer oss nummeret som står på målet når du har prøvet deg frem. Vi effektuerer ordren straks vi har fått mailen fra deg. Bestiller du forlovelsesringer og det er mulighet for leveranse av diamant i dameringen, så velger du dette alternativet i feltet til høyre for stort foto. Dersom du ønsker gravering i ringene, angi ønsket tekst i feltet for gravering (også til høyre for stort foto). Klikk deretter på knappen "Kjøp."
    Velger du å gå videre, finner du en kort oppsummering over kostnadene så langt. Hvis du ønsker å gå til betaling, klikker du på knappen "Til kortbetaling." Du kommer nå til en sikker kortbetalingsside der du oppgir dine kortopplysninger. Denne siden går via et system som heter DIBS Payment Window. Ønsker du faktura eller avbetaling, så velger du Klarna Faktura eller Klarna Konto. Du finner mer info når du kommer til kassen.

  2. Kortbetaling: På selve kortbetalingssiden oppgir du ditt kortnummer, utløpsdato + valideringskoden (de tre siste sifrene som du finner i signaturfeltet bak på kortet.) Klikk så på "Betal" og du kommer videre til innloggingssiden i nettbutikken. Dersom det er første gang du handler i nettbutikken, må du oppgi navn, adresse osv slik at vi kan få sendt varene hjem til deg. En e-post blir sendt til deg med alle opplysningene du trenger, samt kvittering for kjøpet ditt. Dersom du har handlet i nettbutikken vår tidligere, kan du bare logge deg inn med ditt brukernavn og passord. Varene sendes direkte til deg så raskt som mulig.

  3. På siden "Min side" kan du når som helst logge deg inn og se status for din bestilling, feks om den er under behandling eller er sendt fra oss. På denne siden kan du også til enhver tid passe på at dine personlige opplysninger er oppdatert. Telefonnummer, e-postadresse og passord kan endres der.

Lykke til med handelen hos oss!

Skulle det oppstå et problem med din bestilling, ikke nøl med å kontakte oss her.